woensdag 11 januari 2012

MIR -gratis zelfhulp 2

“MIR-Methode®: een unieke zelfhelingsmethode die de oorzaken van je klachten aanpakt!”

Wat is de MIR-Methode®?

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een Zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

Wanneer je merkt dat het smeren van crèmes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.

In de MIR-Methode wordt daar aan gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief.

De MIR-Methode is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. Het mag vrij verspreid worden onder kennissen, vrienden en familie. Particulieren en geïnteresseerden kunnen een MIR-Methode Workshop volgen bij een MIR-Methode Begeleider. Therapeuten, zorgverleners, masseurs en coaches die de MIR-Methode Basiscursus gedaan hebben, kunnen de MIR-Methode vrij toepassen in hun praktijk.
Uitvoering

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak al verbetering is na de eerste weken.

Kinderen en dieren reageren sneller op de MIR-Methode. Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waar ik gebruik van maak, werken bij ieder mens en dier. In hoeverre je ervaart dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kunnen we evalueren wat de MIR voor je gedaan heeft.”

Bron: http://www.mirmethode.nl/ 
Op deze site vind je tevens veel meer informatie: over het boek, kaartjes met de 9 stappen die je makkelijk bij je kunt steken (heel betaalbaar), resultaten van beoefenaars en veelgestelde vragen. Voor kinderen en voor jongeren is er een aparte MIR 'ontworpen'.

Persoonlijk vind ik het fantastisch dat deze methode gratis beschikbaar wordt gesteld voor een ieder die geïnteresseerd is.De 9 stappen van de MIR-Methode
Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten